Welkom op mijn website! Mijn naam is Claudia Breda, eigenaresse van Fitsolution Boutique en jouw persoonlijke Life Style Coach.
Ik help je bij het bereiken van een evenwichtige en vitale levensstijl, zodat je optimale gezondheid, welzijn en innerlijke balans kunt ervaren.

Stel je voor: een leven zonder de pijn en frustratie van gezondheidsproblemen die je tegenhouden om echt te genieten van elke dag. De waarheid is dat als je niet goed voor je lichaam zorgt, de gevolgen op lange termijn niet alleen jou maar ook de mensen om je heen kunnen beïnvloeden.

Dat is waar ik binnenkom – met de juiste methoden en een diepe passie om vrouwen naar een hoger niveau van vitaliteit te begeleiden. Dit is mijn missie: jou helpen jouw gezondheid te transformeren, je oude patronen te doorbreken en je energieniveau te versterken, zodat je eindelijk die langverwachte resultaten kunt behalen én behouden.

Ben je klaar om de ultieme overgang naar een gezonder en vitaler leven te maken, waar je altijd naar gestreefd hebt? Zet jouw dromen om in realiteit! Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een één-op-één gesprek, en samen zullen we stappen zetten richting het behalen en behouden van duurzame resultaten die een positieve impact op jouw leven zullen hebben.

Door te investeren in je eigen gezondheid, kun je onder andere de volgende positieve effecten ervaren:

Zelfvertrouwen en welzijn boosten Beslissingen maken met zekerheid

Gezondere voedingskeuzes maken Meer mentale scherpte en verbeterde fysieke gezondheid ervaren

Een inspirerend rolmodel worden voor je kinderen Help hen nu en in de toekomst betere keuzes te maken

Concentratie op het werk verhogen Problemen sneller oplossen en efficiënter werken

Open en duidelijk communiceren Relaties thuis en op het werk verbeteren

Ben jij klaar om deze veranderingen te omarmen? Wacht niet langer en laten we samen beginnen aan jouw prachtige reis naar een gezondere leefstijl!

Ontdek nu de ultieme weg naar wellness en persoonlijke groei met onze exclusieve, op maat gemaakte trajecten van 6 maanden tot een jaar. Speciaal ontwikkeld voor klanten die ernaar streven diepgaande en blijvende veranderingen te realiseren. Onze allesomvattende en persoonlijke aanpak helpt je niet alleen jouw doelen te bereiken, maar ook je resultaten te behouden.

Ben je nieuwsgierig naar hoe dit unieke, langdurige traject jouw leven kan transformeren en je nieuwe hoogten van vitaliteit kan laten bereiken? Neem nu contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen ontdekken we hoe dit traject jouw persoonlijke groei kan ondersteunen en je kan begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven.

Wacht niet langer! Als je klaar bent voor échte verandering en wilt profiteren van deze unieke mogelijkheid om je ware potentieel te ontdekken, neem dan vandaag nog contact met me op. Laten we samen jouw stralende en gezonde toekomst creëren.

Fitsolution: Een passie voor sport en welzijn

Fitsolution vindt zijn oorsprong in 2008, toen ik als gepassioneerde sportmasseuse en personal trainer mijn diensten aanbood in een gehuurde ruimte in een sportschool. Vanaf mijn 17e was ik al betrokken bij het geven van groepslessen, waardoor ik een sterke affiniteit ontwikkelde voor het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun sportieve ontwikkeling. In deze beginfase bestond mijn werk voornamelijk uit het geven van sportmassages en personal en groepstrainingen. Tijdens mijn vrije tijd was ik als sportverzorgster actief bij topdivisie (zaal)voetbalclub Malabata in Roosendaal.

Met de groei van mijn onderneming, kwam ook een drang naar verdere ontwikkeling en verbreding van mijn diensten. In 2013 kreeg ik deze mogelijkheid bij het experiment Grand Hotel ter Duin in Zeeland, waar ik de kans kreeg om mijn onderneming verder te laten groeien. Hier kon ik een gevarieerder klantensegment ontmoeten en mezelf specialiseren in wellness- en saunabehandelingen. Om een ​​zo volledig mogelijk aanbod aan mijn klanten te bieden, heb ik aanvullende kennis en ervaring opgedaan op het gebied van lichaamspakkingen, wellnessrituelen.

Het bleef echter niet bij deze twee locaties. In 2014 opende ik een derde massagepraktijk in sportschool Fit20 in Rotterdam. Na meer dan een jaar succesvolle samenwerking samengevoegd in 2015 alle locaties vaarwel te zeggen en mijn droom te delen: mijn eigen pand openen aan de Noordsingel in Rotterdam.

Bij Fitsolution staan ​​passie voor sport en welzijn centraal. Mijn streven is om elke klant te voorzien van persoonlijke en professionele begeleiding, afgestemd op de individuele behoeften. Samen werken we aan een gezonde en ontspannen levensstijl. Ik heb je nodig van harte uit om kennis te maken met onze diensten en de wereld van Fitsolution binnen te stappen

Claudia Breda

Mijn naam is Claudia Breda. Ik ben sportdocent en (sport)masseuse. Als vierjarig meisje begon ik met turnen. Tot mijn twaalfde jaar deed ik aan selectietrainingen. Daar is mijn passie voor sporten ontstaan. Op mijn veertiende begon ik met fitness in de sportschool.
In begin jaren ’90 waren de groepslessen in opkomst op de sportscholen. Ik ontwikkelde hiervoor een passie. Ik wilde niets liever dan zelf ook groepslessen te geven. In 1997 heb ik mijn opleiding bij de KNGB als (basis)aerobic-docente behaald. Dit beviel mij zo goed dat ik daarna bij de AALO een masterdiploma heb behaald met als specialisatie aerobics & steps. Ik heb jarenlang lesgegeven op verschillende sportscholen.
In 2005 werd ik benaderd om personal trainingen te gaan geven via een bedrijf dat mij vervolgens opleidde tot pt’er, zodat ik bij klanten thuis een-op-een trainingen kon geven. Ik wist inmiddels hoe het was om intensief met je lichaam bezig te zijn en ik besloot om mijn kennis hierin nog verder te ontwikkelen. In 2007 ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding als personal trainer bij Fysio- Physics in Utrecht. Daar leerde ik niet alleen een klant fysiek te trainen maar ook mentaal te coachen en rekening te houden met de gezondheid van de klant. Later dat jaar kwam ik zelf in aanmerking met een sportmasseur omdat ik geblesseerd was geraakt. Ik merkte wat voor helende en krachtige impact dit had op mijn gezondheid. Hierdoor ben ik mezelf ook gaan specialiseren op het gebied van massage. Eerst ben ik de opleiding ontspanningsmassage gaan volgen bij Civas, opvolgend NGS Sportmasseur. Na een aantal jaar wilde ik graag mijn eigen onderneming starten.
  Elk jaar probeer ik een opleiding of specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik vier vakdiploma’s en een tiental certificaten op zak. Dit varieert van cupping, bioslimming, bindweefselmassage, triggerpoint massage tot klachtgerichte behandelingen/trainingen.
Trainingen en behandelingen bij mij in de boutique zijn nooit hetzelfde. Jij bent uniek. Jouw training of behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte. Jij kan van mij verwachten dat eerlijkheid en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Samen kijken wij naar wie jij bent als persoon en wat het beste bij jou past, wat haalbaar en realistisch is.
Met achtentwintig jaar ervaring te hebben op het gebied van sport, en ruim twaalf jaar op het gebied van massage, kan ik zeggen dat ik een stabiel bedrijf heb weten op te zetten. Uiteraard ben ik trots op wat ik heb bereikt, maar ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Ik hoop jou met mijn kennis en jarenlange ervaring te kunnen helpen met het behalen van jouw doel.

Alysha Rochelle

Mijn naam is Alysha Rochelle. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Fitsolution Boutique, de boutique van mijn moeder, Claudia Breda. Al van jongs af aan was ik in de sportschool of massagesalon te vinden. In deze wereld van wellness en verzorging ontdekte ik mijn passie voor huidverzorging.

Ik werd gefascineerd door de mogelijkheden van schoonheidsbehandelingen bij wellnesshotel GHTD in Zeeland en wist dat ik het pad van de schoonheidsverzorging op wilde gaan. Nu ben ik een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een specialisatie in anti-aging en werk vol passie en enthousiastme in dit vakgebied.

Bij Fitsolution Boutique bied ik naast reguliere gezichtsbehandelingen zoals 5d from Paris ook gespecialiseerde behandelingen aan. Denk hierbij aan lash lifting, waxen en het verven en epileren van wenkbrauwen. Daarnaast verzorg ik body wraps aan die de huid verstrakken en cellulite verminderen.

Toen ik zelf zwanger was, ontdekte ik dat mijn huid extra zorg nodig had. Daarom ontwikkelde ik de ‘Belly Treatment’. Dit is een op maat gemaakte behandeling speciaal voor aanstaande moeders. De behandeling is ontworpen om de huid tijdens deze bijzondere periode de extra aandacht te geven die het verdient.

Dankzij mijn ervaring en passie voor schoonheidsverzorging, kan ik ervoor zorgen dat jouw innerlijke schoonheid naar buiten straalt. Het laten stralen van jouw gezicht en lichaam, dat is waar mijn kracht ligt!