Hoe is Fitsolution ontstaan?

Het begon allemaal in 2008 in een afgehuurde ruimte in een sportschool, waar ik sportmassages en trainingen gaf. De periode die daarop volgde stond in het teken van mijn groei als zelfstandig ondernemer. Daarnaast was ik in mijn vrije tijd sportverzorgster bij topdivisie (zaal)voetbalclub Malabata in Roosendaal.
In 2013 heb ik mijn bedrijf uitgebreid. In het Grand hotel ter Duin in Zeeland heb ik nieuwe ervaringen opgedaan en met een andere doelgroep gewerkt dan ik gewend was. Naast de reguliere sport- en saunamassages kwam de nadruk meer te liggen op wellness en sauna. Om iedereen zo goed mogelijk in hun behoeften te voorzien, heb ik mezelf onder andere verdiept in lichaamspakkingen, wellnessrituelen, schoonheidsbehandelingen en manicure.
In 2014 heb ik in sportschool Fit20 in Rotterdam een derde massagepraktijk geopend. Daar heb ik ruim een jaar gezeten, voordat ik in 2015 alle locaties heb opgezegd om mijn droom in vervulling te laten gaan: mijn eigen pand op de Noordsingel in Rotterdam.

Claudia Breda

Mijn naam is Claudia Breda. Ik ben sportdocent en (sport)masseuse. Als vierjarig meisje begon ik met turnen. Tot mijn twaalfde jaar deed ik aan selectietrainingen. Daar is mijn passie voor sporten ontstaan. Op mijn veertiende begon ik met fitness in de sportschool.
In begin jaren ’90 waren de groepslessen in opkomst op de sportscholen. Ik ontwikkelde hiervoor een passie. Ik wilde niets liever dan zelf ook groepslessen te geven. In 1997 heb ik mijn opleiding bij de KNGB als (basis)aerobic-docente behaald. Dit beviel mij zo goed dat ik daarna bij de AALO een masterdiploma heb behaald met als specialisatie aerobics & steps. Ik heb jarenlang lesgegeven op verschillende sportscholen.
In 2005 werd ik benaderd om personal trainingen te gaan geven via een bedrijf dat mij vervolgens opleidde tot pt’er, zodat ik bij klanten thuis een-op-een trainingen kon geven. Ik wist inmiddels hoe het was om intensief met je lichaam bezig te zijn en ik besloot om mijn kennis hierin nog verder te ontwikkelen. In 2007 ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding als personal trainer bij Fysio- Physics in Utrecht. Daar leerde ik niet alleen een klant fysiek te trainen maar ook mentaal te coachen en rekening te houden met de gezondheid van de klant. Later dat jaar kwam ik zelf in aanmerking met een sportmasseur omdat ik geblesseerd was geraakt. Ik merkte wat voor helende en krachtige impact dit had op mijn gezondheid. Hierdoor ben ik mezelf ook gaan specialiseren op het gebied van massage. Eerst ben ik de opleiding ontspanningsmassage gaan volgen bij Civas, opvolgend NGS Sportmasseur. Na een aantal jaar wilde ik graag mijn eigen onderneming starten.
  Elk jaar probeer ik een opleiding of specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik vier vakdiploma’s en een tiental certificaten op zak. Dit varieert van cupping, bioslimming, bindweefselmassage, triggerpoint massage tot klachtgerichte behandelingen/trainingen.
Trainingen en behandelingen bij mij in de boutique zijn nooit hetzelfde. Jij bent uniek. Jouw training of behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte. Jij kan van mij verwachten dat eerlijkheid en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Samen kijken wij naar wie jij bent als persoon en wat het beste bij jou past, wat haalbaar en realistisch is.
Met achtentwintig jaar ervaring te hebben op het gebied van sport, en ruim twaalf jaar op het gebied van massage, kan ik zeggen dat ik een stabiel bedrijf heb weten op te zetten. Uiteraard ben ik trots op wat ik heb bereikt, maar ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Ik hoop jou met mijn kennis en jarenlange ervaring te kunnen helpen met het behalen van jouw doel.

Alysha Rochelle

Mijn naam is Alysha Rochelle en sinds 2017 werkzaam in de Boutique van mijn moeder Claudia Breda.

Van kleins af aan was ik altijd in de sportschool of massagesalon te vinden omdat mijn moeder hier werkte. Achter de schermen heb ik veel meegekregen op sport en massage gebied. Ik werd getriggerd door de behandelingen die gegeven werden in het wellness hotel GHTD in Zeelland. Hierdoor wist ik wat ik later wilde gaan doen en dat is schoonheidsspecialiste.

Ik ben afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Dit is echt iets wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt. Ik ben hier enorm goed in en kan jouw gezicht weer doen Shinen, dat is waar mijn kracht ligt. Anti aging is mijn specialiteit!

Naast de gezichtsbehandeling 5d from Paris die ik uitvoer in de salon Fitsolution heb ik ook mijn eigen bedrijf AR.Beautifull dat tevens gevestigd is in Fitsolution Boutique. Ik geef verschillende gezichtsbehandelingen maar ook lashlifting, waxen en wenkbrauwen verven en epileren.

Alysha Rochelle