Bioslimming

In een korte tijd je cellulite aanzienlijk verminderen, ben je die kuiltjes/bobbetjes op je bovenbenen, billen ook zo zat en wil je geen pijnlijke bindweefsel massages ondergaan? In slechts een paar weken je huid strak en stevig krijgen?

Dan is de Bioslimming bodywrap de behandeling die je zoekt. Het werkt op basis van een unieke combinatie van natuurlijke stoffen, is vrij van parabenen en is bijzonder effectief. De effecten van de Bioslimming bodywrap zijn direct zichtbaar en geeft een langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling.
Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulite, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

Bioslimming zorgt voor

 • Vermindering van cellulite 47% & centimeters ( 1-4 centimeter )
 • Versnelt gewichtsverlies
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
 • Voorkomt rode en blauwe spider naevi
 • Verminderd gevoel van zware benen
 • Verbeterd bloedcirculatie en vet verbranding
 • 98% van de vrouwen zagen indrukwekkende resultaten

Het onderzoek

Recent onderzoek heeft aangetoond dat cellulite wordt veroorzaakt door ontsteking van de huid. De ontsteking zorgt voor afbraak van collageen, hierdoor verliest de huid soepelheid en stevigheid. Dit nieuwe bewijsmateriaal bevestigt dat vet niet de enige oorzaak van cellulite is zoals men dacht

Voor het inzien van het wetenschappelijk onderzoek, klik hier!

De oplossing

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

 • het collageen
 • verminderen van vet (ophopingen)
 • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen

De hoge concentratie van cafeïne

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in Bioslimming formules worden gebruikt.

Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekend dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Etherische olieën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid, lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De Etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

 • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
 • Verbeteren van de bloedcirculatie
 • Versnellen vet verbranding en verzachten de huid.
 • Daarnaast stimuleren etherische oliën de lymfedrainage,
 • Ontgiften van de huid
 • Vochtafvoer

De behandeling

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen.
Daarna wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent.

Let op!

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.
Tot 6 uur na de behandeling mag u niet douchen en/of baden.

Prijs

BIOSLIMMING LOSSE BEHANDELING

BRONS € 108,00 KENNISMAKING
ZILVER € 132,00 ZONDER ARMEN
GOUD € 159,50 FULL BODY

BIOSLIMMING STRIPPENKAART
FULL BODY

BRONS 6 x € 132,00* Als kuur
ZILVER 9 x € 125,00* Als kuur
GOUD 12 x € 115,00* Als kuur incl. onderhoud

* Bij aankoop van een kuur dien je het volledige bedrag in één keer te voldoen.

BIOSLIMMING STRIPPENKAART
ZONDER ARMEN

BRONS 6 x € 110,00* Als kuur
ZILVER 9 x € 102,50* Als kuur
GOUD 12 x € 99,00* Als kuur incl. onderhoud

* Bij aankoop van een kuur dien je het volledige bedrag in één keer te voldoen.

Reviews

5.0/5.0