Fitmassage

De fitmassage is een unieke massage die door mij is ontwikkeld na 14 jaar ervaring in het vak. Dankzij mijn expertise en inzicht in de behoeften van de klant, wordt de massage altijd precies aangepast aan de individuele eisen en wensen. In de fitmassage combineer ik verschillende technieken zoals oa; bindweefselmassage, triggerpoint, bemer therapie en cupping  om een optimale behandeling te kunnen bieden. Voor nieuwe klanten is er altijd een uitgebreid intakegesprek inbegrepen, zodat we samen de perfecte behandeling kunnen samenstellen.

Iedereen weet dat je goed voor je lichaam moet zorgen, omdat je er je hele leven mee moet doen. Echter, soms kan je lichaam het zwaar te verduren krijgen, bijvoorbeeld door stress, overspannenheid, hoofdpijn, spierpijn of algehele futloosheid. In zulke situaties is het extra belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren en het de zorg te geven die het nodig heeft. De fitmassage helpt je hierbij.

Wanneer je kiest voor de fitmassage, geef je jouw lichaam de aandacht en zorg die het verdient. Na de massage krijg je van ons ook nog een healthy shot, om je lichaam nog een extra stimulans te geven. Deze gezonde voedingsstoffen zijn namelijk een belangrijke factor voor het behoud van een gezond lichaam.

Kortom, de fitmassage is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn of haar lichaam optimaal wil verzorgen en ondersteunen. Door de combinatie van een effectieve massage, afgestemd op jouw behoeften, en de toevoeging van een healthy shot, krijgt je lichaam de aandacht en zorg die het nodig heeft om weer vol energie en zonder lichamelijk ongemak de dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren.

Reviews

5.0/5.0