Small Group

Ontdek Small Group Trainingen bij Fitsolution: Uniek, Gevarieerd en Exclusief voor Vrouwen!

Bent je op zoek naar een uitdagende en effectieve training die niet alleen leuk is, maar ook aangepast aan jouw persoonlijke behoeften? Zoek niet verder! Bij Fitsolution bieden wij small group trainingen aan die speciaal ontworpen zijn voor vrouwen en altijd aangepast zijn per individu.

Wat kunt u verwachten van onze small group trainingen?

  1. Gevarieerd en unieke lessen: We zorgen ervoor dat elke les anders is, zodat u zich nooit verveelt en steeds gemotiveerd blijft om uw fitnessdoelen te bereiken.
  2. Training op maat: Wij houden rekening met jouw vaardigheden, conditie, blessures en andere persoonlijke factoren om ervoor te zorgen dat u maximale resultaten behaalt.
  3. Verbeter jouw algehele fitheid: Onze trainingen zijn gericht op het verbeteren van jouw conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht en snelheid.
  4. Meerdere trainingsstijlen: Onze lessen kunnen gecombineerd worden met dans, aerobics, Zumba, (kick)boksen, HIIT training, en personal training, wat zorgt voor een afwisselend en leuk programma.
  5. Exclusief voor vrouwen: Onze small group trainingen zijn alleen geschikt voor vrouwen, wat zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer waar u zich op uw gemak kunt voelen.
  6. Fun en gezellig: We creëren een positieve en sociale omgeving, waar je plezier kunt hebben tijdens het trainen en nieuwe mensen kunt ontmoeten.

De small group trainingen duren 60 minuten en zijn ideaal voor vrouwen die hun algehele fitheid willen verbeteren, ongeacht hun ervaring of fitnessniveau.
Heb je interesse om deel te nemen aan onze small group trainingen bij Fitsolution?  Boek dan nu een gratis proefles en ontdek zelf wat wij jou te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan jouw fitnessdoelen te werken!

Small Group Agenda

Maandag
18:15 uur

Woensdag
9:00 uur

Donderdag
09:30 uur /  18:30 uur

Zaterdag
9:00 uur  / 10:00 uur

Reviews

5.0/5.0