Sporten is gezond

Iedereen weet dat sporten goed is voor je. Het is een goed middel tegen stress, overgewicht, (lage) rugklachten, depressie, hart- en vaatziektes, en helpt om het risico op kanker te verlagen en vermindert ook nog eens de kans op diabetes.

Daarnaast geeft sporten je meer energie en draagt ook nog een steentje bij aan je sociale leven. Kortom: sporten bevordert de kwaliteit van je leven! En dat willen we toch allemaal? Maar niet bij iedereen gaat sporten even soepel. De ene heeft wat meer hulp nodig dan de ander.

Wil je graag je conditie verbeteren of afvallen, maar lukt het je niet op eigen houtje? Misschien heb je dan wel iemand nodig die zorgt dat je in actie komt. Iemand die je laat zien dat je tot meer in staat bent dan je denkt. FitSolution helpt je hierbij!

Hoe gaan wij te werk?

Voorafgaand aan alle trainingen wordt er eerst een uitgebreid intakegesprek gevoerd. Waarom? Omdat iedereen van elkaar verschilt. Iedereen heeft een eigen verhaal en levensstijl. Brengen we dat in kaart, dan wordt de training op jou persoonlijk afgestemd.

Waar spreken we dan zoal over? Met name wat je doel is en hoe we daar samen het beste naartoe kunnen werken. Je medische geschiedenis wordt ook meegewogen, denk aan factoren zoals je bloeddruk, hartslag en chronische klachten. Er wordt een duidelijk plan voor je gemaakt. Een plan dat haalbaar en realistisch is. En het is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Je kunt kiezen uit verschillende trainingen: Personal, Group of Small group. Bij een personal train je 1-op-1, bij small group met 2 personen, bij group train je met maximaal 4 personen.

Reviews

5.0/5.0