Bioslimming Rotterdam

Bioslimming heeft al meerdere awards gewonnen voor de beste anti-cellulite behandeling. Het gebruik van genezende plantenextracten, algen, cafeïne en etherische olieën hebben bewezen dat er niet gaat boven moeder natuur. Met Bioslimming Rotterdam kan je in korte tijd cellulite aanzienlijk verminderen. Probleemgebieden zoals je bovenbenen en billen zijn in een paar weken weer strak en stevig!

Bioslimming behandeling in Rotterdam

De bioslimming behandeling is een bodywrap op basis van natuurlijke stoffen en is vrij van parabenen. De effecten zijn direct zichtbaar en hebben een langdurig effect. Daarnaast heeft de bioslimming behandeling een uitstekend effect op de hydratatie van je huid. Hierdoor voelt je huid direct steviger aanvoelt. Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulite, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën.  Bioslimming gebruikt op unieke wijze beide thermale componenten (koud & warm). Gecombineerd met met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

Bioslimming Rotterdam zorgt voor

 • Vermindering van cellulite 47% & centimeters ( 1-4 centimeter )
 • Versnelt gewichtsverlies
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
 • Voorkomt rode en blauwe spider naevi
 • Verminderd gevoel van zware benen
 • Verbeterd bloedcirculatie en vet verbranding
 • 98% van de vrouwen zagen indrukwekkende resultaten.

Bioslimming Rotterdam richt zich op de 3 elementen van cellulite

 • het collageen
 • verminderen van vet (ophopingen)
 • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming zorgt voor een verhoogde bloedsomloop door het warme en koude component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. De crème en gel zorgen voor vetafbraak en ze verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen

Concentratie van cafeïne

Bioslimming Rotterdam heeft een hoge concentratie van cafeïne wat een sterk stimulerend effect heeft op de stofwisseling. Ook zorgt het voor een versnelde bloedcirculatie en vetverbranding. Dit wordt versterkt versterkt door algextracten die in Bioslimming worden gebruikt.

Bioslimming gebruikt warme en koude componenten. Dit versterkt de werking en maakt de behandeling nog intensiever. De ingrediënten dringen dieper door in de huid en verhogen de doorbloeding.

Fitsolution – Bioslimming Rotterdam

De behandeling vindt plaats bij Fitsolution in Rotterdam en duurt ca. 60 minuten. Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen. Daarna wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt.