Mommy to be treatment

Onze Mom To Be behandeling, ook bekend als een belly facial, is speciaal ontworpen om aanstaande moeders in alle stadia van hun zwangerschap te behandelen. Deze unieke ervaring is verkrijgbaar in twee duurvarianten, namelijk 45 of 60 minuten.

De behandeling begint met het reinigen en stomen van de huid, het openen van de poriën en het voorbereiden van de huid voor de volgende stappen. Dan wordt er een zachte scrub aangebracht die dode huidcellen wegneemt, en de huid verfrist.

Wat deze behandeling zo bijzonder maakt is de zorg voor de zwangere buik. We brengen een zacht masker aan op de buik, gevolgd door een speciale pakking. Deze combinatie helpt om de huid te versterken en de elasticiteit te behouden, een belangrijke factor gedurende de zwangerschap.

Terwijl het masker en de buikpakking hun werk doen, kun je genieten van een ontspannende massage van nek, schouders en hoofd, ontworpen om spanning en stress te verlichten.

Gedurende de hele behandeling lig je comfortabel op een warmwaterkussen. Dit kussen biedt extra ontspanning, en kan helpen bij het verlichten van enkele zwangerschapsonplezierigheden.

Als je echter op zoek bent naar een meer gerichte ontspanning, bieden we ook een speciale zwangerschapsmassage aan. Deze behandeling bestaat uit een heerlijke massage van je rug, benen, nek en schouder, allemaal terwijl je comfortabel op een verwarmd kussen ligt. Deze gerichte ontspanningssessie is verkrijgbaar in duurvarianten van 30 of 45 minuten.

Of je nu kiest voor onze volledige mom To Be behandeling of voor een gerichte zwangerschapsmassage, we zijn hier om je te helpen je beter, ontspannen en verzorgd te voelen tijdens deze bijzondere fase in je leven.

Deze mom To Be behandelingen kunnen veilig doorlopen worden gedurende de hele zwangerschap. Het is de ultieme manier om wat welverdiende tijd voor jezelf te nemen en je lichaam wat extra verzorging te geven tijdens deze bijzondere periode. Of je nou in je eerste trimester zit of aftelt naar de grote dag, onze mom To Be behandelingen laten je stralen van ontspanning.

Reviews

5.0/5.0