Fysische vasculaire therapie van BEMER®. Het helpt de genezing ondersteunen bij veel voorkomende klachten of aandoeningen

Hoe zou het voor je zijn als je je gezondheid met 2 keer 8 minuten per dag kunt verbeteren? Dat is namelijk wat BEMER voor je kan doen.

Een goede bloedsomloop is belangrijk voor een gezond lichaam en geest. Het bloed vervoert voedingsstoffen en zuurstof naar de organen en het lichaamsweefsel. Tegelijk voert het de afvalstoffen uit de celstofwisseling weer af.

Maar liefst 74% van deze taken vinden plaats in de kleinste bloedvaten, ook wel de haarvaten genoemd. Men noemt dit ook wel de microcirculatie.

De kleinste bloedvaten bevinden zich in het hele lichaam. Samen hebben zij een lengte van meer dan 100.000 kilometer. Het hart pompt het bloed voort in het lichaam, maar dat is niet voldoende om in alle bloedvaten te komen. De kleine bloedvaten bewegen de bloedcellen ook voort door een pompbeweging te maken, de zogenaamde ‘vasomotie‘.

Reviews

5.0/5.0

Factoren die de microcirculatie verminderen

Als je ouder wordt vermindert de doorbloeding van je lichaam. Ook externe factoren zoals stress, te weinig slaap, een ongezonde leefstijl en ziekten spelen een rol in dit proces. Dit geldt voor de meeste mensen. Hierdoor ontstaan vaak problemen. Cellen kunnen niet meer goed functioneren door gebrek aan zuurstof en/of bouwstoffen. En de afvalstoffen hopen zich op in het lichaam omdat ze niet afgevoerd kunnen worden. Hierdoor word je ziek of ontstaan andere fysieke klachten.

BEMER verbetert de doorbloeding

BEMER verbetert de doorbloeding in de microcirculatie. Hierdoor worden de cellen weer beter voorzien van zuurstof en bouwstoffen en afvalstoffen beter afgevoerd.

Hoe werkt het?

Met elektromagnetische pulsen wordt de pompende beweging van de fijne bloedvaten gestimuleerd. BEMER is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelfgenezend en herstellend vermogen van uw lichaam, en dat in 2 keer 8 minuten per dag. Er zijn diverse onderzoeken gepubliceerd over de werking van BEMER en het is zeer effectief bij de ondersteuning en bestrijding van ziekten en pijn, bij het helen van wonden, het geeft meer energie voor lichaam en geest en het kan het algemene welzijn herstellen.

Bij beperkte microcirculatie kan BEMER zorgen voor

 • Een betere vasomotie
 • Meer doorbloeding in de microcirculatie
 • Een betere veneuze terugstroom
 • Een betere zuurstofbenutting van het lichaam verzorgen

BEMER werkt positief in op

 • Chronische wondgenezingsstoornissen
 • Chronische degeneratieve ziektes van het spier en skeletstelsel
 • Chronische stofwisselingsstoornissen (bv Diabetes Mellitus, vetstofwisselingstoornissen)
 • Orgaaninsufficiëntie
 • Polyneuropathie, bijvoorbeeld als gevolg van Diabetes en na chemo bij kankerbehandelingen
 • Perifere Arteriële vaatafsluitingen
 • Chronische vermoeidheid
 • Acute en chronische pijnklachten
 • Aandoeningen met beperkte kwaliteit van leven

BEMER terwijl u slaapt

Er is ook een speciaal slaapprogramma dat ervoor zorgt dat u beter en dieper slaapt, beter ontzuurt tijdens uw slaap, beter herstelt en ontgift en het enige wat u hoeft te doen is dit programma inschakelen voordat u gaat slapen.

BEMER bij u thuis

Mocht u BEMER thuis willen gaan gebruiken, dan bestaat de mogelijkheid dit via de praktijk te regelen. BEMER is een medisch gecertificeerd product, wat betekent dat u het niet zomaar in de winkel kunt kopen. Het dient onder toezicht van een Bemer-partner te worden aangeschaft en te worden begeleid.

Fitsolution Boutique is BEMER partner en leverancier van BEMER systemen. Naast de aanschaf krijgt u ook persoonlijke begeleiding om BEMER te leren toepassen.

Ook bestaat de mogelijkheid om een BEMER toepassing te huren voor bepaalde tijd, of om blessure en BEMER behandelingen te ondergaan in  onze praktijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen.

Extra informatie of wilt u de BEMER bestellen? Klik HIER