Online fit programma

Verander je gewoontes, verbeter je gezondheid, ontdek hoe subtiele aanpassingen een enorm verschil kunnen maken, niet alleen fysiek maar ook geestelijk! Laat je energie weer stromen met mijn innovatieve online fit-programma.

Tijdelijk 50% korting in februari!

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Min
 • 00Sec


Programma starten

 • Levenslange toegang
 • Toegang exclusieve community
 • 7 lessen
 • Recepten en voedingstips
 • Home workouts

“Welkom bij welzijn dat stand houdt”

Dit holistische online fit-programma is specifiek ontworpen met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen naar een gezonder, fitter leven. Met de nadruk op het geleidelijk implementeren van subtiele aanpassingen in levensstijl, moedigt het programma de vorming van gezonde gewoonten aan, wat leidt tot duurzame positieve veranderingen. Ik geloof niet in plotselinge, drastische veranderingen, maar zet in op realistische en blijvende verbeteringen in de levenskwaliteit.

Belangrijk in deze aanpak is het bewustzijn van je huidige leeftpatroon en het willen en kunnen maken van veranderingen. Via dit programma wordt je begeleid om je doelen stap voor stap te realiseren. Of het nu gaat om een dagelijks beweegmoment, het verbeteren van je voeding of het reduceren van stress door momenten van meditatie, dit online programma biedt de nodige tools.

De holistische benadering betekent dat er niet alleen gefocust wordt op aspecten zoals sport, massage, of dieet. Maar integreert alle elementen van je leven om te vormen naar een gezond levensstijl. Dit proces vereist aandacht voor verschillende aspecten in je leven en een verschuiving in je algehele levensstijl. Het ultieme doel? Het vervangen van ongezonde gewoonten met gezonde keuzes voor een positieve, blijvende impact op je leven.

Binnen no-time beter in je vel zitten? Nu écht meer inzicht krijgen in gezondere keuzes? Behaal jouw doelen stap voor stap met mijn online fit programma:

 • Lifetime exclusieve toegang
 • 7 lesprogramma’s
 • 12 werk en opdrachtboeken
 • 6 audiobestanden met uitleg
 • 38 video’s over recepten, workouts & massage, waarvan:
  – 12 recepten (ontbijt, lunch, diner & smoothies)
  – 15 workouts voor thuis
  – 3 herstel/massages die je zelf kunt uitvoeren


Programma starten

Veel mensen vallen terug in oude patronen vanwege neuroplasticiteit – onze hersenen zijn gewend om op een bepaalde manier te werken en volgen de paden die het makkelijkst zijn. Stress duwt ons vaak terug naar deze oude patronen. Daarnaast is er ook een inherente menselijke weerstand tegen onbekende veranderingen. Dit programma erkent deze valkuilen en biedt structuren om deze te overwinnen, waardoor duurzame, positieve verandering mogelijk wordt.

Of je nu al jaren worstelt met het implementeren van een gezondere levensstijl, of net begint aan je gezondheidsreis, dit online fit-programma is er om je te begeleiden en ondersteunen op je pad naar een gezonder en fitter leven.

Bij welke fitheidsproblemen biedt mijn programma hulp?

 • Weerstand tegen Verandering: Worstel je met het volhouden van gezonde gewoontes en verdwijnen je goede voornemens al gauw? Ik help jou bij een haalbaar gezonder leven! De inspanningen die nodig zijn om écht beter in je vel te gaan zitten verdelen we over jouw week waardoor je het langer volhoudt en je er een nieuwe leefwijze aan overhoudt.
 • Voedingschaos Beëindigen: Ben je overweldigd door steeds veranderende recepten en de complexiteit van maaltijdplanning? Mijn programma biedt een gestroomlijnde aanpak, recepten en hulp om hier meer rust en stabiliteit in te krijgen. Ook bied ik een overzicht met echt gezonde voedingsmiddelen zijn die écht een verschil brengen in hoe fit jij je gaat voelen.
 • Demotivatie door Traag Zichtbare Resultaten: Duurde het eerder lang voordat je resultaat zag en raakte je hierdoor gedemotiveerd? Dit programma helpt je sneller je successen te behalen doordat we samen de inspanning die je dient te leveren opdelen over jouw week. Hierdoor is het haalbaar en blijf je gemotiveerd!
 • Lastig om tijd te plannen voor Sport & Beweging: Vind je het lastig om aan je beweging te komen naast je drukke weekplanning? Met mijn programma hoef je 1 tot 5 minuten per dag vrij te maken om je fitheidsdoelstellingen te behalen.
 • Energiedips: Ervaar je vermoeidheid, een lusteloos gevoel of voel je je uitgeput halverwege of aan het eind van de dag? Mijn programma is gericht op het bevorderen van energie en mentale helderheid door middel van voedzame maaltijden.
 • Gebrek aan Motivatie en Discipline: Als je moeite hebt met het behouden van motivatie en discipline, kan mijn programma helpen: Het biedt ingebouwde positieve bekrachtigingen, die je mentaal stimuleren en motivatie bevorderen om je doelen te bereiken.
 • Gevoel dat je er alleen voor staat: Door mijn regelmatige check-ins in de online fit community, waar je gelijkgestemden zult tegenkomen en experts advies blijven geven heb je het gevoel dat je er nooit alleen voor staat! Ik organiseer live sessies via Zoom waarin je ook de mogelijkheid krijgt om altijd vragen te stellen.


Programma starten

Afgelopen 25 jaar heb ik talloze dames bijgestaan in hun streven naar een betere gezondheid.

Niet door grote veranderingen in hun leven te maken, maar door te kiezen voor een manier die niet alleen te doen en realistisch is, maar ook makkelijk te behalen. Voor iedereen die het lastig vindt dat ze nooit genoeg tijd hebben.

Een super simpele methode. Die ervoor kan zorgen dat je niet snel terug valt in oude gewoontes.


Programma starten

Waarom dit programma jou gaat helpen naar een fit en vitaal leven

 • Energierijke Recepten voor de Hele Dag: Geniet van voedzame maaltijden die niet alleen de middagdip voorkomen, maar ook snackmomenten tussen de maaltijden verminderen.
 • Binnenshuis Sporten: Geen behoefte om naar buiten te gaan; onze korte, effectieve workouts brengen de fitnessstudio naar jouw woonkamer.
 • Tijdsbesparing in de Ochtend: Bereid je ontbijt de avond ervoor voor een langer ochtendritueel, waardoor je meer tijd hebt om te mediteren en je focus te verbeteren.
 • Voorkom blessures: Effectieve stretch oefeningen voor thuis en voor iedere dag.
 • Energiek Afsluiten van de Dag: Beëindig je dag met energie over, dankzij simpele workouts en energie-verhogende smoothies.
 • Pijnverlichting en Ontspanning: Ervaar verlichting van nek- en schouderpijn met massagebal- en foamrolvideo’s, terwijl stretchoefeningen zorgen voor betere doorbloeding en minder stijve spieren, ideaal voor vrouwen met een zittende baan.

Welkom in mijn wereld, waar fitheid en welzijn hand in hand gaan

Ik ben Claudia Breda, oprichtster van Fitsolution Boutique en jouw persoonlijke Life Style Coach. Met ruim 25 jaar ervaring heb ik meer dan 3000 vrouwen begeleid naar een fitter en gezonder leven. Mijn focus ligt op het geleidelijk opbouwen van gezonde gewoontes en het integreren van sportlessen in het dagelijks leven.

In mijn uitgebreide loopbaan heb ik mijn passie voor sport en gezondheid omgezet in resultaatgerichte begeleiding. Naast het behalen van diverse vakdiploma’s op het gebied van sportdocent en personal trainer, heb ik ook twee masterdiploma’s behaald in aerobics en steps. Verder heb ik mijn vakkennis uitgebreid met specialisaties in Triggerpoint, cupping, bindweefselmassage en lypossage.

Fitsolution begon in 2008 als een kleine praktijk en groeide uit tot een bloeiend bedrijf met een prachtige locatie in Rotterdam. Met een achtergrond in sport, wellness en massagebehandelingen, bied ik een holistische benadering voor optimale gezondheid en welzijn.

Mijn programma is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op mijn persoonlijke visie. Ik begrijp de uitdagingen van vrouwen en weet precies hoe je gezonde gewoontes in het dagelijks leven integreert. Mijn methode begint met subtiele veranderingen, resulterend in duurzame resultaten.


Programma starten


Krijg toegang tot mijn exclusieve community

Mijn community is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die streven naar een evenwichtige levensstijl, willen werken aan hun gezondheid en dit graag samen met iemand realiseren. De community biedt motivatie en inspiratie. Je ontmoet hier gelijkgestemden en experts waar je vragen aan kunt stellen en die regelmatig tips zullen geven. Je kunt hier je successen delen maar ook uitdagingen die je tegenkomt in jouw reis naar een gezonder en fitter leven.

In het kader van leren van elkaar en samen naar een gezonde toekomst verbind ik jullie graag aan elkaar. Het online fit programma biedt veel workouts, recepten en mindfullnes tips, deze worden in de community ondersteund door de experts die regelmatig worden uitgenodigd en waardevolle extra inzichten delen. Of je nu vragen hebt over specifieke oefeningen, voedingsadvies nodig hebt of gewoon op zoek bent naar wat extra motivatie, onze community staat altijd voor je klaar. Bovendien organiseer ik, Claudia, regelmatig exclusieve Zoom sessies waarin ik persoonlijke begeleiding bied en jouw vragen beantwoord. Samen creëren we niet alleen een gezondere versie van onszelf, maar bouwen we ook aan een ondersteunende en hechte community die je de kracht geeft om door te zetten. Doe mee en ontdek de positieve veranderingen die ons online fit programma en onze geweldige community in jouw leven kunnen brengen!

Ontdek waarom onze klanten dol zijn op mijn programma!

“17 jaar geleden kom ik bij Claudia Breda terecht, met het doel afvallen en fitter worden. Sindien nooit meer weg geweest. Personal training gehad, small group training gehad en straks haar online programma, kortom voor elke doel is er een passend programma.”

– Nikita (35 jaar)

“Sporten bij Claudia is elke week weer een  klein feestje. Zij heeft altijd aandacht voor je en weet je altijd te enthousiasmeren. Heb je blessures of kun je niet alles meer? Allemaal geen probleem want in no-time heeft ze een alternatief voor je bedacht. Zo kun je altijd lekker bezig zijn.”

– Anouschka (49 jaar)

Claudia maakt sporten een feestje. Haar bekwaamheid zorgt dat blessures uit blijven ze je precies helpt je doelen te behalen en geeft advies in wat beter kan. Haar heerlijke energie en creativiteit zie je terug in alle lessen maar dansen blijft mijn favoriete workout. Bedankt voor je werk!

– Racha (39 jaar)

“13 jaar geleden ben ik begonnen met Personal Training bij Claudia toen nog in een sportschool in Capelle. Vanaf het eerste moment, dat wij elkaar ontmoeten bij het kennismakingsgesprek om mijn wensen te bespreken voelde het heel vertrouwd aan Claudia luisterend goed naar mijn wensen en samen hebben wij toen een training schema opgesteld. In de loop der jaren heb ik lichamelijke klachten ontwikkeld door chronische ziekte en werd het sporten soms best zwaar voor mij. Maar gelukkig is Claudia een persoon die out of de box kan denken en het toch elke keer weer voor elkaar krijgt om een leuke training te verzinnen die op dat moment passend is voor hoe mijn lichaam zich op dat moment voelt. Ik ken Claudia als een zeer enthousiast, positieve en gedreven persoon die altijd bereid is om een luisterend oor te bieden.”

– Lyanne (40 jaar)

“Dit programma heeft mijn leven veranderd! De korte workouts passen perfect in mijn drukke schema, en ik voel me nu energieker dan ooit. Bedankt voor deze geweldige reis naar een gezonder leven!”

– Nadia (45 jaar)

[forminator_form id=”1948″]

Heb je vragen over het programma?

Is er iets niet helemaal duidelijk of twijfel je nog of dit progamma goed bij je past? Neem gerust contact met me op via dit formulier of de onderstaande gegevens.

 • 06 43767805
 • info@fitsolution.nl

 

Tijdelijke aanbieding

 • Lifetime exclusieve toegang
 • 7 lesprogramma’s
 • 12 werk en opdrachtboeken
 • 6 audiobestanden met uitleg
 • 38 video’s over recepten, workouts & massage, waarvan:
  – 12 recepten (ontbijt, lunch, diner & smoothies)
  – 15 workouts voor thuis
  – 3 herstel/massages die je zelf kunt uitvoeren

Oorspronkelijke waarde: €399

Nu tijdelijk voor maar

€199

Actie loopt tot:

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Min
 • 00Sec


Programma starten