FITNESS

We houden het kleinschalig om kwaliteit te kunnen leveren. Wij zetten vol in op personal training en small groups: kleine groepjes van maximaal vier personen per les. Waarom doen we dat? Het gaat bij ons ook om de sfeer en om plezier.In kleine groepjes is er simpelweg meer aandacht voor de persoon.

MASSAGES

Wist je dat massage een van de meest toegepaste behandelmethodes is ter verbetering van de gezondheid? En dat is ook niet zo gek! We leven immers in drukke tijden en we ervaren dagelijks veel stress. Als je je lichaam niet goed verzorgt, dan gaat je lichaam tegenstribbelen.

BEAUTY

Fitsolution Boutique biedt verschillende behandelingen aan op gebied van Huidverstrakking, huidverzorging, verjonging, anti-cellulite, detox, verbetering op gebied van bloedcirculatie, versnellen van vetverbranding, ontgiften, stimuleren collageen. Voor gezicht en lichaam.

VOEDING

Werken aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers: eet, beweeg, relax. In samenwerking met BenFit maken wij op maat gemaakte voedingsschema’s en geven we advies over alles wat met jouw voeding te maken heeft. Wij weten wat je lichaam nodig heeft met betrekking tot jouw doelstelling.

0
klanten gingen u voor
0
reviews
0
behandelingen