BRAZILIAN BUTT LIFT

Brazilian Butt Lift! Dé manier, om ZONDER operatie, de billen te liften tot wel 70%. Doormiddel van een bindweefselmassage icm vacuüm therapie. Deze methode zorgt ervoor dat de billen niet alleen gelift worden, maar de huid ook zacht, glad en flexibel aanvoelt.

De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht, het helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plekken. Met deze niet invasieve manier kun je dus de billen vergroten door middel van zuigkracht. Je kunt op deze ‘natuurlijke’ manier je rondingen prachtig accentueren.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Er worden twee koepels op je billen geplaats dmv een slangetje wordt er lucht onder de koepels weggezogen. Door de billen onder druk te zetten gaan deze zwellen en worden groter. Een ander bijkomend effect is dat door het vacuümsysteem, de billen omhoog worden gelift, de vetcellen toenemen en op de gewenste plek gaan zitten, met als resultaat: mooie, grote en stevige billen.

Je kunt op deze ‘natuurlijke’ manier je rondingen prachtig accentueren. Voor een goed en mooi resultaat worden 10-12 sessies aanbevolen. Wij adviseren een herhaal behandeling 1x per 3 weken. Om het resultaat te versterken kunnen wij een voedingsschema voor je opstellen keuze uit; 6 of 12 weken en kan je ‘BOOTY’ trainingen volgen in onze Boutique.

Binnenkort ook online BOOTY trainingen!!!

Reviews