INBODY

Wil je precies weten wat je lichaamssamenstelling is?

Kom dan langs in onze boutique en weeg jezelf met onze speciale InBody-apparatuur. Je lichaamssamenstelling wordt volledig in kaart gebracht: gewicht, lengte, vetpercentage, spiermassa, enzovoorts. Zo kunnen we veranderingen bijhouden die zich daarin voordoen. De informatie die daaruit wordt verkregen weergeeft hoe je persoonlijke dagmenu je lichaam beïnvloedt. Door de InBody kunnen wij onze voedingsadviezen nog specifieker afstemmen op jouw doelen.

  • Alleen wegen en meten incl. Sheet 9,90
  • Wegen en meten incl. intake gesprek/ sheet 30 min 29,90

Inbody weegschaal

Waarom je moet focussen op lichaamssamenstelling doelen in plaats van gewichtsverlies?

Het punt is dat de lichaamssamenstelling analyse u zal helpen om het uiterlijk te krijgen dat u wilt of de resultaten waar u naar streeft omdat het rekening houdt met veranderingen in zowel de spier- als vetmassa. Door te weten waar u zich op dit moment bevindt in termen van lichaamssamenstelling, kunt u het snelst de resultaten behalen waar u naar streeft.

Als u bijvoorbeeld 23 kilo wilt afvallen, bent u niet echt specifiek genoeg. Een halve kilo spier weegt hetzelfde als een halve kilo vet. Wat als een kwart van de 23 kilo dat u afvalt spiermassa is? Iedereen die wilt afvallen, wil waarschijnlijk vetmassa en geen spiermassa verliezen.

In plaats van vage gewichtsdoelen te stellen, kunt u ook gezonder en fysiek (en mentaal) fit worden door te focussen op vetverlies op de lange termijn. Door het opbouwen en behouden van uw spiermassa samen met het verlagen van uw vetmassa, zorgt u er ook voor dat uw vetpercentage daalt binnen het bereik dat u voor uzelf heeft ingesteld.

Reviews

5.0/5.0