Eén kledingmaat minder in vier weken!

  • Vermindering buikvet
  • Strakkere huid
  • Minder centimeters buikvorming
  • Vermindering zwangerschapsstriemen

80% van alle personen heeft last van buik vet en voor velen is training en/of dieet niet voldoende. Helaas kan men vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. Ongeacht wat voor training of dieet men volgt, kan er geen gerichte of lokale vetverbranding plaats vinden. Deze zones noemen we probleemzones en staan bekend als moeilijk te behandelen inzake afslanking.
Het is zo dat het lichaam vetten verbrandt daar waar het makkelijkst vetten kan vrijmaken. Het lichaam doet dit gemakkelijker in delen van het lichaam waar reeds een goede doorbloeding is en bijgevolg de temperatuur van huid- en vetweefsel hoger ligt. In de “probleemzones” stellen we een zwakke doorbloeding vast van de huid en het vetweefsel. De sleutel ligt dus in het bloed en meer specifiek, de bloedcirculatie.

Cardiovasculaire training

Om nu doelgericht te willen afslanken richt iVentri® zich op 2 succesfactoren: Onder- en bovendruk voor een intensieve bloedtoevoer aan het vetweefsel in de probleemzones en cardiovasculaire training voor een verhoogde verbranding van vetten in de spieren.

Welke cardiovasculaire training dat is, is minder belangrijk zolang er maar wordt gezorgd dat deze inspanning de hartslag voldoende verhoogt naar minstens 60% en maximaal 80% van de maximale hartslag. Wij raden aan om deze inspanning gedurende 30 à 40 minuten aan te houden en 3x week uit te voeren voor een goed resultaat.

Vraag nu een gratis proeftraining aan!

Reviews

5.0/5.0