Recovery

Een goede doorbloeding is van groot belang voor je lichaam. Een goede doorbloeding verzorgt namelijk het lichaamsweefsel en voorziet de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Daarna worden de overgebleven afvalstoffen afgevoerd. Ongeveer 75% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

De focus de Recovery-behandeling ligt op de verbetering van de microcirculatie. Wat houdt dat in? Je komt te liggen op een elektromagnetische mat – de zogeheten Bemer-mat – die in staat is om de fijnste bloedvaatjes te stimuleren. De bloedcirculatie wordt in gang gezet doordat de vasomotie wordt geactiveerd.

Deze behandeling is gericht op het totale herstel van je lichaam. Je gehele bloedcirculatie zal worden gestimuleerd. In combinatie met de Bemer-therapie stimuleren we met de handen ook de macrocirculatie.

Voor wie is deze behandeling bedoeld? Mensen die veel sporten, fysieke arbeid leveren, niet of nauwelijks tot rust komen. Mensen die last hebben van chronische aandoeningen, zoals hernia, artrose, reuma, vermoeidheid, rugpijn, etalagebenen en stress. Heb je last van een van deze of een vergelijkbare aandoening? Dan biedt deze behandeling alles wat je nodig hebt om goed en verantwoord aan het herstel van je lichaam te werken.

Let er wel op dat een van de belangrijkste factoren bij een herstel is dat je er de tijd voor neemt. Je lichaam herstelt niet in een of twee dagen. Gun je lichaam de tijd en zorg dat je er een gezonde en evenwichtige levensstijl aanhoudt.

Probeer een balans in je leven te creëren waarbij je niet altijd te veel van jezelf en je lichaam vraagt, maar ook de nodige rust pakt. Leren omgaan met de pijn die je voelt vergt grote mentale inspanning. Combineer je dit met deze behandeling, dan ben je al een heel eind op weg om het beste uit jezelf te halen.

Reviews