Mum to Be

Ben je in verwachting van een kleintje? Wat prachtig! Maar… de zwangerschap is behoorlijk ingrijpend voor je lichaam. Deze massage is specifiek ontwikkeld voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar verzachting van de lasten.
Deze massage is geschikt voor vrouwen die minimaal 12 weken zwanger zijn en kan tot het einde van de zwangerschap worden uitgevoerd.
Voorafgaand aan de behandeling wordt uitvoerig gesproken over hoe je lichamelijke gesteldheid is en waar je voorkeur naar uitgaat. Dat wil zeggen: klachten in de onderrug, nek, schouder of misschien onrustige benen. De behandeling wordt volledig aangepast aan jouw behoeften.

Wat kun je verwachten?

De massage ziet er als volgt uit. Er wordt gebruikgemaakt van een warmwaterkussen onder de rug. Ten eerste zorgt dit warme kussen voor ontspanning en ten tweede voor minder druk op de heupen en de onderrug.
De massage zorgt ervoor dat je lichaam fijner aanvoelt en dat heeft ook effect op je innerlijke rust. Want uit meerdere onderzoeken is gebleken dat deze massage positieve effecten heeft op een betere nachtrust, vermindering van rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en bovenal minder complicaties tijdens de bevalling zelf.
Na de behandeling merk je dat je beter in je vel zit. Alle veranderingen, stress en onrust in je hoofd kan je beter aan. En dat is goed voor de baby! Want wanneer jij ontspannen bent, is de baby ook ontspannen. Dan kan de baby zich zorgeloos richten op de gezonde groei en ontwikkeling in de baarmoeder!

Reviews